fbpx

Bruno Bettelheim, az ismert mesepszichológus szerint, a mesék az ember-lét valódi és fontos problémái megoldásainak nagy tanítómesterei. Segítenek megtalálni az élet értelmét, a boldogsághoz és kiteljesedéshez vezető utat. A valódi mesék által megérthetjük azt is, hogy minden hibánk, határaink, még a legszörnyűbb vétkek ellenére is mindig van lehetőségünk a szabadulás útjára lépni, ha gyengeségeink helyett erősségeinkre fókuszálunk.

Ha nem adjuk át magunkat a bennünk élő hisztis királylánynak, ha nem ijedünk meg a kihívásoktól, hanem bízunk lelkünk próbákat kiállni kész részében, a legkisebb királyfiban vagy a szegény kondáslegényben, akkor csodás változásoknak lehetünk tanúi életünkben… Amikor Sajátmese-tréningen saját varázsmesét írunk, abban megláthatjuk esetleges elakadásaink okát és mozgósíthatjuk szunnyadó belső erőforrásainkat. Belebújhatunk mesénk szereplőinek bőrébe, és addig formálhatjuk életünk jelenetét, amíg a legjobb megoldáshoz nem jutunk. A csoda abban rejlik, hogy a szimbólumokkal való játék során valódi lelki átalakuláson megyünk át – és ez pozitívan befolyásolja hétköznapi életünket is.

Várunk tréningünkre, ahol személyesen is megtapasztalhatod a meséd gyógyító erejét. Minden meséd személyre szabott üzenetet hordoz számodra, és választ adhat a következő kérdésekre is:

  1. A kérdés: Tudom-e, mi a jelenlegi célom?
  2. A próba: Akarom-e valóban megvalósítani?
  3. Ellenség/akadály: Szembe tudok-e nézni belső ellenségeimmel?
  4. A várakozás: Tudok-e mit kezdeni azzal, amikor látszólag nem történik semmi?
  5. A varázslat: Képes vagyok-e meghallani belső hangomat és képes vagyok-e ráhagyatkozni?
  6. A kockázat: Szembe tudok-e nézni a teljes vereséggel? Tudom-e lehetőséggé transzformálni?
  7. A birodalom: Kész vagyok-e átalakítani és uralni az új életemet?

Soron következő 2 napos, intenzív tréningünk során, erre is megkaphatjuk a választ!

Jelentkezni az alábbi linken lehet: JELENTKEZÉS!

Facebook event ITT található!